De leukste belevenissen voor jou op een rijtje

Wil jij eens iets anders cadeau geven? Dan is het natuurlijk erg leuk om een belevenis te geven! Moeilijker om zoiets in te pakken natuurlijk, maar wel zo apart! Dit zijn over het algemeen de cadeaus die de ontvanger over 5 jaar nog goed weet na te vertellen.

Er is zoveel keus

Belevenissen die je cadeau kunt geven kunnen variëren van een fotoshoot, een slipcursus, een fietsarrangement of zelfs flyboarden! Het is daarnaast ook erg leuk om een culinair of relax arrangement cadeau te geven. Denk aan genieten in een sauna of uitgebreid dineren in een sterren restaurant.

Ga voor een leuke workshop

Een workshop is ook een leuk cadeau! Er zijn verschillende workshops die passen in één avond of een paar uurtjes. Denk aan workshops als cocktails maken, fotografie, koffie of wijn maken, een ring-smeden of voor echte muziek liefhebbers; neem je eigen CD op!
Eigenlijk kan je het zo gek niet verzinnen, of het bestaat wel in cadeauvorm. Er is voor ieder wat wils!

Wat is het leukste?

Hoe kun je zo'n cadeau het beste geven? Het is wel zo leuk om een mooie kaart te geven, waarin je schrijft wat je gaat doen. Het is misschien nog een leuker idee om er juist niet in te zetten wat het is, maar een datum wanneer de ontvanger klaar moet staan en welke maatregelen hij/zij hiervoor moet nemen! Dan is het een echte verrassing. Het is wel het leukste als het een activiteit is waarbij jullie allebei aan deelnemen.

Creativiteit ten top

Als je erg creatief bent is het misschien ook erg leuk om er iets speciaals van te maken. Het hangt natuurlijk van je budget af hoe ver je kunt gaan. Cruisevakanties boeken is bijvoorbeeld een dure mogelijkheid. Ietsje minder duur maar zeker zo exclusief: Wanneer je bijvoorbeeld in een sterrenrestaurant gaat eten, kun je ervoor kiezen om een mooie ster te knippen van bijvoorbeeld goud papier, waarop je een klein verhaaltje schrijft waardoor de ontvanger al een idee krijgt van het cadeau, maar het nog niet zeker kan weten!

Samen een fotoshoot

Hoe leuk is het om met je partner of je beste vriend of vriendin op de foto te gaan? Zeker voor de meiden is het leuk, omdat er bij veel fotoshoots ook nog een make-over inbegrepen zit. Je haar en make-up worden op een professionele manier gedaan, zodat je er

> Lees de rest
Kinderboek Iron Man Iron Wellness pakket