BluxBox beauty box

Ken jij iemand die helemaal fan van beauty en cosmetica houdt en zou jij diegene eens een mooi cadeautje willen geven? De is de Bluxbox echt hét perfecte cadeau. De Bluxbox zit namelijk vol met allerlei high-end cosmeticaproducten die zeker in de smaak zullen vallen. De box wordt gratis thuisbezorgd in een prachtige verpakking en het is elke maand weer een verrassing welke producten er in zullen zitten.

Wat kan ze verwachten van BluxBox

De inhoud van de box wordt gekozen met behulp van Mari van de Ven. Hij is een van de bekendste Nederlandse stylisten en zal dus zorgen dat de beauty box niet tegenvalt. Er zijn veel verschillende merken en soorten producten die in de box zullen komen. Helaas weet niemand wat je elke maand zult ontvangen, dus is het voor iedereen een verrassing. Een BluxBox bestellen is erg gemakkelijk en werkt als volgt: je kunt kiezen uit het aantal maanden dan je de box wilt ontvangen. Dit kan 1, 3, 6 en 12 maanden zijn. Als je 12 maanden kiest krijg je één BluxBox gratis en betaal je dus maar voor 11 boxen.

Een perfect cadeau

Ben jij het type persoon dat totaal niet weet wat je een beauty liefhebber moet schenken voor bijvoorbeeld een verjaardag? Dan is de BluxBox de perfect oplossing. Met dit cadeau kun je beslist iedere beauty liefhebber blij maken.

Terug naar Voor haar >
Sleutelhangers High Tea Cakepops