Vier een nieuwe baan met een mooi cadeau

Een nieuwe baan krijgen kan grote gevolgen hebben, en dat moet zeker gevierd worden. Of het nu een promotie, een eerste baan of een carrière switch is, het is reden genoeg om het te vieren! Vier het samen met je naaste vrienden en familie en maak er een onvergetelijke tijd van.

Een passend cadeau

Wat is nu een passend cadeau voor iemand die een nieuwe baan heeft? Het is bijvoorbeeld ook erg leuk wanneer je een cadeau geeft waar hij/zij op haar nieuwe baan iets aan heeft. Meestal zijn het de vrouwen die iets liefs kopen, zoals een mooie bos bloemen met een mooie kaart met persoonlijk verhaalt. De mannen kopen meestal iets geks, maar wel iets grappigs! Denk aan een onderzetten die eruit ziet alsof er een mannetje geplet wordt onder de beker, of een mannetje die op de plek van zijn borst een gat heeft, waarin je een pen kan steken. Hierdoor lijkt het alsof hij vermoord is door een vulpen. Ja, je moet er natuurlijk van houden om zoiets op je bureau neer te zetten, maar grappig is het wel!

Persoonlijk cadeau

Wanneer je een persoonlijk cadeau wilt geven, is het een leuk idee om een bord te maken met allerlei spreuken en woorden erop, die ervoor zorgen dat hij/zij vol zelfvertrouwen naar haar nieuwe baan kan gaan. Denk aan alle mooie eigenschappen die hij of zij heeft en plak deze als een mooie collage op het bord. Een persoonlijk en een zeer gewaardeerd cadeau!

Geef een klok cadeau

Wat geef je aan een collega wanneer hij verteld dat hij een nieuwe baan heeft? Tja dat is best lastig, want je wilt hem bedanken voor de leuke samenwerking, maar natuurlijk is het ook een blijk van waardering. Het kan ook zo zijn dat je een cadeau wilt kopen voor

> Lees de rest
Cakepops Valentijn concert Iron Man Iron