De nieuwste snufjes

Wat geef je iemand die van niets liever houdt dan de aller nieuwste snufjes en allerlei spannende gadgets op het gebied van technologie? Een dromer die niets anders ziet dan een wereld vol mogelijkheden zoals vliegende auto's, zelfreinigende kleding of hersengestuurde afstandsbedieningen, het kan niet gek genoeg! Helaas zijn deze producten niet te koop, maar misschien kunnen wij jou op weg helpen met andere leuke cadeaus. Het hoeft niet perse over laatste nieuwe tv of tablet te gaan. Ook andere technische snufjes die worden gepropt in alledaagse zaken als koffiemachines of ovens hebben ervoor gezorgt dat deze als gadget kunnen worden gezien. Enkele tips van ons:

De Makey Makey

Door de Makey Makey maak je van alledaagse voorwerpen échte computer controlers! Je kunt eigenlijk van alle dingen die je tegenkomt een controler maken. Denk aan bananen, een trap, bakken met water en zelfs je bloedeigen oma! Dit doe je simpelweg door de uitvinderskit van de Makey Makey aan materialen cast te maken, dat zelfs de kleinste hoeveelheid elektrische stroom geleidt. Zelfs wanneer je het vastmaakt aan een tekening die je zelf hebt gemaakt kun je Pac-man laten happen! Je laadt een spel op je computer en je maakt de kit vast aan willekeurige voorwerpen. Geen uren voorbereiding en studie, nee gewoon direct beginnen!

Jouw favo drank, achter slot en grendel

Begrijp jij het ook niet? Jouw favoriete drankje slinkt zonder enige, duidelijke verklaring. Een drankkleptomaan, dat kan niet anders! Het schiet natuurlijk niet op om de hele tijd jouw fles drank veilig te stellen door met een knuppel achter de deur te blijven staan. Nee, wij hebben een oplossing voor jou! Gebruik een Bottle Lock, zodat je jouw drankje met een gerust hart alleen kan laten. Je zet deze lock op de hals van de fles drank, draai hem stevig vast en verander de cijfercode. Zonder code wordt er niet gedronken! Leuk toch! Check shops als elektronicawinkelonline.nl voor nog veel meer leuke en verrassende gadgets.

Bagage weegschaal

Super handig wanneer je veel moet reizen! Er bestaan namelijk digitale bagage weegschalen die voorkomen dat jij te veel gewicht hebt in jouw koffer. Niets is zo vervelend dan wanneer je eindelijk klaar bent met het inpakken van jouw koffer en het is nog

> Lees de rest
Bagage weegschaal Kinderboek Wellness pakket