Geef een puppy!

Wil je kleine kinderen echt blij maken? Of wil je vriendin verassen? Geef dan een puppy kado! Iedere vrouw zal helemaal opfleuren van z'n klein schattig hondje. Denk bij de aankoop van z'n schattig diertje wel even goed na of de persoon aan wie het geeft voor het hondje kan zorgen. De ontvanger van het kado zal zeker verrast zijn met een klein hondje. Er zijn vele soorten puppy's die je kan geven. En deze puppy's groeien natuurlijk uit tot een hond. Let hierbij ook op dat je mensen met een kleine huisje geen hender kado doet. Wij zullen hieronder een aantal hondjes op een rijtje zetten die een tip zijn.

Mini hondjes

Een hondje geven dat altijd klein blijft en dus niet uitgroeit tot een grote hond? Dan kies je voor de pomeranian. Dit hondenras wordt namelijk niet groter dan +/- 50 centimeter. Het gedrag van deze hond is vriendelijk, speels en levendig. Het is een puppy die net als vele andere aandacht vraagt.

Grote honden

Geef je echter de voorkeur om een wat grotere hond te geven? Dan kies voor de wereld bekende Sint Bernard pup. In de eerste weken van de Sint Bernard's leven is het een snoezig pup die zal uit groeien tot een hond van 70 tot 90 centimeter.

Doe eens gek en maak iemand ontzettend blij met een prachtige pup!

Terug naar Kerst >
High Tea Sleutelhangers Iron Man Iron