De dag van de liefde

Valentijnsdag is de dag van de liefde. Dit is dus het moment om jouw geliefde te laten merken hoeveel je van hem/haar houdt. Hoe je jouw geliefde kunt liefdevol kunt verrassen op deze dag kan moeilijk zijn, maar wij hebben wel een aantal leuke ideeën die jouw geliefde zeker kan waarderen!

Een ontbijtje is altijd goed!

Misschien is het cliché, maar een verrassingsontbijt is altijd goed! Zorg ervoor dat hij of zij niet wakker wordt en bereid een heerlijk ontbijtje, precies op de manier waarvan je weet dat hij of zij het lekker vindt! Maak er iets speciaal van, bak bijvoorbeeld een eitje, maak verse croissantjes en doe er een kaarsje of een bloemetje bij. Om het helemaal af te maken geef je er een klein cadeautje bij of een mooie kaart. Succes gegarandeerd!

Een rustgevende massage

Een massage is ook een erg goed idee als valentijnscadeau. Je kunt nartuurlijk zelf een massage maken, maar je kan het ook extra lekker maken door een massagebon te geven! Zorg ervoor dat jouw geliefde helemaal relaxed thuis komt, waarna jullie kunnen genieten van bijvoorbeeld een heerlijke maaltijd en een wijntje.
Als je creatief bent, is het ook erg leuk om hem een boekje te geven waarin bonnen zitten. Deze bonnen maak je zelf, en mag hij bij jou inleveren. Denk aan een bon voor een massage, een lekkere maaltijd die je zal koken, een avondje naar de film en noem maar op!

Geniet ervan

Vergeet niet dat het om het gebaar gaat, of je nu zelf iets maakt, iets koopt of gewoon samen een dag doorbrengt. Lees de tips maar eens op de Lovegids website van Al Phadoc. De moeite die iemand anders voor jou neemt is al super. Dus geniet van die dag vol liefde en heb vooral veel plezier!

Ga samen naar een concert

Iets lievers bestaat niet, vrijwillig meeluisteren naar zijn favoriete en jouw minder favoriete band. Zorg ervoor dat je twee kaartjes hebt voor het optreden van zijn favo band, regel vervoer en drink een borrel te veel. Gegarandeerd dat jullie s

> Lees de rest
Geef parfum cadeau Wellness pakket Valentijn concert