De mooiste woonaccessoires

Accessoires voor in het huis zijn altijd erg persoonlijk, maar wel erg leuk om te geven! Zeker wanneer iemand net is verhuisd of samen is gaan wonen. Wanneer je degene waarmee je zelf woont een mooi cadeau wilt geven, is een woonaccessoire natuurlijk ook altijd goed! Dan hebben jullie er namelijk beide profijt van!

DIY woonaccessoires

Wanneer je niet zo'n groot budget hebt om grote en luxe woonaccessoires cadeau te geven, kun je natuurlijk ook zelf iets leuks maken! Do It Yourself tips om de leukste woonaccessoires te maken. Wij hebben er voor jou een leuk DIY idee geselecteerd, die je met een klein budget al kunt maken!

Diy dipped candles

Wil jij het gezellig en sfeervol maken in huis? Dat kun je doen met de beste sfeerbrenger, de kaars! Je kunt natuurlijk veel verschillende kaarsen in de stad kopen, maar het is ook erg leuk om zelf aan de slag te gaan met het versieren van kaarsen. Het enige wat je hoeft te doen is een aantal witte kaarsen te kopen, een flesje acrylverf en wattenbolletjes aan te schaffen. Let wel op dat de acrylverf op waterbasis is, want als je verf hebt die snel vlam vat, zouden er nog wel eens ongelukken kunnen gebeuren!
Je verft het onderste gedeelte van de kaars met een kwast. Maak het onderaan goed donker. Wanneer je dit hebt gedaan, neem je het watje en smeer de verf uit naar boven, voor een ombre effect. De verf droogt snel, waardoor je snel klaar bent om deze kaarsen nog eens mooi in te pakken. Je hebt nu snel een heel apart cadeau!

Sparrow Key Ring

Er zijn verschillende woonaccessoires die leuk zijn om te geven, denk bijvoorbeeld aan leuke vazen, lampen, maar glazen zijn ook altijd goed! Wil je een klein maar origineel cadeautje geven? Dan is het misschien ook leuk om een sleutelopbergsysteem te geven,

> Lees de rest
Iron Man Iron Valentijn concert BluxBox